Monday 3 April 2023

Hoe het beheerders wachtwoord van de Xerox-printer opnieuw in te stellen

Het maakt niet uit wie u bent of van welke carrière u deel uitmaakt, u gebruikt waarschijnlijk verschillende soorten communicatieplatforms om bestanden en documenten in de vorm van softcopy te verzenden. Met deze factor kunt u zonder problemen wijzigingen aanbrengen en bestanden uitwisselen.

Houd er echter rekening mee dat u moet investeren in een printer die door Xerox is gemaakt als u uw gemak wilt verbeteren. Het is omdat u met afdrukapparaten papieren kopieën kunt maken vanuit het comfort van uw huis of kantoor. Daarom zou u, zodra u tijd heeft, meer moeten leren over het gebruik van deze printers met de hulp van het Xerox-ondersteuningsteam

Als u eenmaal weet hoe u de functies die u worden aangeboden kunt toepassen, kunt u uw ervaring en comfort met een ruime marge verbeteren. Daarom is een van de eerste dingen die u moet doen, weten hoe elke functie werkt om ervoor te zorgen dat u alles correct doet.

Is dit een van de eerste keren dat u probeert uit te zoeken welk afdrukapparaat u de beste voordelen kan bieden en het naar uw smaak kunt instellen? Als uw antwoord ja is, weet u misschien niet zeker wat u moet doen of waar u moet beginnen.

Maar is dat een goede reden om op te geven? Nee. Het is omdat het technische ondersteuningsteam van Xerox u dienovereenkomstig kan helpen. Het enige wat u hoeft te doen is uw problemen aan hen uit te leggen en zij zullen snel contact met u opnemen met relevante oplossingen.

Verder zijn er een paar stappen die u kunt volgen als u het beheerderswachtwoord van uw printer opnieuw wilt instellen. Laten we ze nu eens nader bekijken:

  • Het belangrijkste dat u hoeft te doen, is uw Xerox printer aanzetten door deze in een stopcontact te steken
  • Wanneer de printer correct begint te werken, tikt u op het tabblad Apparaat dat u tegenkomt
  • Tik op de Tools-tegel die u zult vinden wanneer de volgende pagina wordt geopend en selecteer vervolgens Apparaatinstellingen.
  • Selecteer op de nieuwe pagina die voor u verschijnt Functie-installatie onder de categorie Algemeen
  • Voer de 12-cijferige resetcode in die u heeft en pas deze dienovereenkomstig toe
Bel het Xerox Ondersteunings Nederland Nummer als u een van de bovenstaande stappen niet voltooit.


Hoe kunt u uw Xerox-printer resetten?

Als je deel wilt uitmaken van een planeet waar elk individu afhankelijk is van technologie en internet, heb je geschikte technologische appa...