Monday 12 June 2023

Hoe het beheerderswachtwoord van de Xerox-printer wijzigen?

Bent u op zoek naar een printer op de markt met de meest relevante en efficiƫnte tools en faciliteiten? Als uw antwoord ja is, moet u onmiddellijk meer weten over een bedrijf genaamd Xerox en zijn gadgets.

Het is tegenwoordig een van de meest populaire en belangrijke organisaties ter wereld vanwege de relevantie van de apparaten. Als gevolg hiervan moet u eraan denken om er meer over te weten te komen en zijn ingewikkelde printers met de hulp van het Xerox Ondersteunings team zodra u tijd heeft.

Een van de beste onderdelen van dit bedrijf is dat het talloze soorten printermodellen op de markt heeft, en u kunt er een kiezen, afhankelijk van uw voorkeuren. Als dit de eerste keer is dat u een printer kiest, weet u misschien niet welke aan uw vereisten zal voldoen. In tijden als deze moet u de printers vooraf onderzoeken voor de beste voordelen.

Het maakt niet uit wie u bent of hoe goed u ook thuis bent met technologie en internet, het kan nog steeds erg moeilijk zijn om een van de vele printeropties te selecteren en deze op de juiste manier in te stellen.

Betekent dit echter dat u uw behoeften en gemak moet opgeven? Nee. Dat komt omdat het technische ondersteuningsteam van Xerox u veel tips, tools en suggesties zal geven om uw ervaring zo goed mogelijk te verbeteren.

Het enige dat u hoeft te doen, is zo snel mogelijk met hen bellen, sms'en, e-mailen of live chatten. Verder zijn er een paar stappen die u moet volgen als u bereid bent uw beheerderswachtwoord te wijzigen. Laten we ze nu eens nader bekijken:

  •  Het eerste dat u hoeft te doen, is de Xerox printer aanzetten door deze in een stopcontact te steken
  • Wanneer u zich op de startpagina van de printer bevindt, tikt u op de tegel Apparaten die u tegenkomt
  • Er wordt een nieuwe pagina voor je geopend, tik op op de Tools-balk en selecteer vervolgens Device Settings
  • Ga vanaf de volgende pagina naar het venster Algemeen en druk vervolgens op de knop Functie-installatie
  • Voer de resetcode in om uw wachtwoord te wijzigen

Bellen Xerox Nederland Ondersteunings nummer als u een van de bovenstaande instructies niet begrijpt.

Hoe kunt u uw Xerox-printer resetten?

Als je deel wilt uitmaken van een planeet waar elk individu afhankelijk is van technologie en internet, heb je geschikte technologische appa...