Sunday 12 March 2023

Hoe Auto Power Off inschakelen in Xerox-printer?

Bent u een van de vele individuen op de wereld die regelmatig het cybercafé moet bezoeken om verschillende soorten documenten af te drukken? Als uw antwoord ja is, weet u waarschijnlijk al hoe tijdrovend en energieverslindend het is. Als u dit probleem wilt voorkomen, kunt u het beste investeren in een printer die is gemaakt door het bekende Xerox-bedrijf.

Dit aspect zal uw problemen verlichten door het voor u gemakkelijk te maken om zonder enige moeite papieren kopieën te maken in het comfort van uw huis of kantoor. Daarom moet u eraan denken om zo snel mogelijk meer te weten te komen over de verschillende tools die deze apparaten u kunnen bieden met de hulp van het Xerox-ondersteuningsteam.

Als u eenmaal weet hoe u de services kunt gebruiken, kunt u uw efficiëntie en gemak met een ruime marge vergroten. Het is een van de belangrijkste redenen waarom zoveel mensen tegenwoordig printers kopen voor hun ruimte.

Is dit een van de eerste keren dat u probeert uit te zoeken welk Xerox-afdrukapparaat u moet kopen en probeert u het in te stellen volgens uw voorkeuren en vereisten? Als uw antwoord ja is, weet u misschien niet zeker wat u moet doen of waar u moet beginnen.

Maar is dat een goede reden voor u om uw behoeften op te geven? Nee. Het is omdat het technische ondersteuningsteam van Xerox u in ruime mate kan helpen bij uw inspanningen. Zij geven je tips, trucs en suggesties om je comfort snel te verbeteren.

Verder zijn er een paar stappen die u kunt volgen als u Auto Power Off in uw printer wilt inschakelen. Laten we ze nu eens nader bekijken:

  • Het eerste dat u hoeft te doen, is het Lexmark-afdrukapparaat openen door het in een stopcontact te steken
  • Zodra u zich in het hoofdvenster bevindt, logt u in als beheerder en gaat u naar de Embedded Web Server
  • Tik op het tabblad Eigenschappen dat u op de nieuwe pagina tegenkomt en selecteer vervolgens Algemene instellingen
  • Open het tabblad Energiebesparing op de volgende pagina die voor u verschijnt en selecteer vervolgens Slaapstand
  • Tik op Auto Power Off om de functie in te schakelen op de nieuwe pagina die wordt geopend

U kunt het ondersteuningsteam van Xerox Bellen Nederland  als een van de bovenstaande stappen niet aan uw behoeften voldoet.




Hoe kunt u uw Xerox-printer resetten?

Als je deel wilt uitmaken van een planeet waar elk individu afhankelijk is van technologie en internet, heb je geschikte technologische appa...